Porträttfoton!

Midsommarafton närmar sig snabbare än man kan tro, och över huvud taget står sommaren äntligen för dörren. Därför erbjuder Pälsklingar nu somriga porträtt på era hundar! Perfekt att passa på när din hund är alldeles nyfrissad. ? Det finns flera olika blomsterkransar att välja på!?

¤Du måste boka fotografering direkt i samband med att du bokar tid för frisering av din hund, så jag kan avsätta tiden för det.

¤Vill man bara ha ett porträtt, så går det också bra förstås.

¤Du som bokar tid för både frisering och porträtt får fotograferingen till ett reducerat pris: 250 kronor.

¤Endast porträtt utan frisering: 500 kronor.
Hunden måste vara ren.

Detta ingår:
1 porträttbild på din hund som levereras både högupplöst (för utskrift) samt en lågupplöst version som lämpar sig att dela på sociala medier. Varför inte skicka fotot som en glad midsommarhälsning till alla vänner på Facebook till exempel?

.

.

.

.

.

.