Vandring på Gotland med hund 2018

I augusti vandrade jag och Loke på Gotland. Detta är några samlade ögonblick från den vandringen. =) Efter en vecka spatserade vi slutligen in i Visby, där vi mötte upp resten av familjen för ytterligare en veckas semestrande – fast nu i ett fantastiskt hus i Visby innerstad. Eftersom detta blev en rekordvarm sommar, så fick jag ändra lite i mitt initiala upplägg. Vi stannade längre på ett par platser och i och med det uteblev en del av de sträckor jag hade planerat. Loke fick bära endast en lätt packning och ofta stoppade jag ner den i min ryggsäck istället. Ändringarna till trots, så blev det en trevlig vandring och jag älskar det faktum att vi kunde gå långa sträckor och vara så gott som ensamma längs kusten, för att på kvällen hamna på ett folktätt uteställe med fantastisk stämning. 😉 Om det låter sig göras, så testar jag nog denna vandring igen enligt ursprungliga planen om nästa sommar (till exempel) är mer uthärdligt varm. Filmen redovisar en del av vår vecka.

.

.

.

.