Kontakt

Välkommen att använda kontakformuläret för att komma i kontakt med Pälsklingar!

OBSERVERA att du inte kan boka eller avboka klipptid för din hund via detta formulär.

Har du funderingar kring något gällande verksamheten, eller är intresserad av någon särskild kurs, så går det bra att använda formuläret. Intresse för en kurs tas inte emot som en anmälan till kurs.

Du kan använda kontaktformuläret för att anmäla dig till kurs. Tala i sådana fall om vilken kurs det gäller och att du vill anmäla dig. Observera att anmälan är bindande och att du senast 14 dagar efter att du skickat in din anmälan kan ångra dig. Din plats är bokad och klar först när kursavgiften är betalad. Avgiften återbetalas inte om du väljer att dra dig ur efter att ångertiden ovan passerat. Sjukdom som omöjliggör deltagande styrks med läkarintyg (eller veterinärintyg om det är hunden det gäller) och då återbetalas kursavgiften, förutom en administrativ avgift om 300 kronor. I och med din anmälan nedan godkänner du dessa villkor.

 

[contact-form-7 id=”71″ title=”Kontaktformulär 1″]

 

Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom exempelvis namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter i detta formulär, så kommer de att sparas i Pälsklingars register, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefordras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra ditt deltagande. Uppgifterna som samlas in är för att kunna kontakta er, samt fungerar även som fakturaunderlag i det fall det blir aktuellt. Uppgifterna sparas i en månad och ni kan närsomhelst begära att de raderas.

 

Adress: Posthusgatan 10, 761 30 Norrtälje

Telefon: (+46)707-80 57 00